058 2574859   |    Showtuin: Lege Hearewei 64 | 9051 LG Stiens
Gratis staal aanvragen

Hoe bestel ik kunstgras

Hoe bestel ik kunstgras bij kunstgras Leeuwarden? Kan dat op meerdere manieren? Ja, dat kan op twee manieren. Namelijk in de showtuin in Leeuwarden en online op deze website.

Voordat u besteld 

Voordat u besteld is het goed u af te vragen of al uw vragen zijn beantwoord. Weet u precies de benodigde hoeveelheid? Het type kunstgras dat het meest geschikt is? En de kleurstelling? Wenst u gebruik te maken van de kunstgras legservice? Zijn er eventueel nog andere vragen? 

Bestel op de website

Bestel het kunstgras op deze website. Vul de velden in en verzend het formulier. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op, om alle details door te lopen.

Bestel in de showtuin

Bestel het gras in de showtuin in Leeuwarden, met behulp van een van onze medewerkers. Als u nog vragen heeft, kunnen deze direct beantwoord worden. U kunt ook een vervolgafspraak maken, indien u nog bedenktijd nodig heeft. 

Nadat u heeft besteld 

Nadat u heeft besteld, ontvangt u de bevestiging en de factuur. Beide ontvangen wij graag retour, de bevestiging ondertekend (in de showtuin gebeurt dit direct) en de factuur betaald. Vervolgens nemen wij contact op, voor het vaststellen van de lever- en legdatum.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras