058 2574859   |    Showtuin: Lege Hearewei 64 | 9051 LG Stiens
Gratis staal aanvragen

Kunstgras Legservice Leeuwarden

De kunstgras legservice Leeuwarden legt het, door u, geselecteerde kunstgras professioneel aan. Onze mensen zijn getraind en gecertificeerd in de aanleg van alle soorten kunstgras die wij aanbieden. Het assortiment is uitebgreid met gras voor op diverse locaties en in verschillende kleuren.

Gevarieerd aanbod

Omdat het aanbod zo gevarieerd is hebben wij voor iedere oppervlakte een geschikte grasmat. Denk aan sport- en spelondergronden, openbaar groen en simpelweg in de tuin, op het balkon en de patio. Heeft u een ander soort locatie? Neem dan even contact met ons op.

Overleg

Neem ook contact met ons op indien u twijfelt over de aanleg. Misschien kunt u het gras deels of in zijn geheel zelf aanleggen? Als wij meer informatie nodig hebben over de oppervlakte, komen wij graag bij u langs. Voor het zelf aanleggen hebben wij de kunstgras leginstructie geschreven en bekijk onderstaande video.

Leginstructie videoLukt het?

Lukt het met de aanleg of loopt u tegen ongeregeldheden aan? Neem dan contact op met kunstgras Leeuwarden.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras